Ungdom

Klubben erbjuder träning för ungdomar i två olika grupper för ungdomar mellan 13 och 18 år i Klätterfabrikens lokaler på Fabriksgatan 38-42.

Träningen sker i två grupper på söndagskvällar kl 18.00-20.00, respektive 20.00-22.00, med yngre och mindre erfarna klättrare i den tidiga gruppen och äldre och mer erfarna i den senare.

Vårt mål på ungdomsklättringen är att göra självständiga inomhusklättrare av ungdomarna. Detta görs genom varierade övningar, på både rep- och boulderväggar. Alla deltagare får lära sig att på säkert sätt hantera repen på egen hand och ska efter en termin tagit ett säkringscertifikat, ett så kallat grönt kort för inomhusväggar. Träningarna drivs av duktiga ledare som både varit med och tagit medaljer i såväl SM och NM.

Intresseanmälan görs via http://goo.gl/forms/dJi6gjb3GA7wvg2R2 och frågor ställs till: ungdomsklattring@gbgkk.nu. Vid ledig plats kontaktas ni via telefon, annars kommer ett mail och ni får vänta till nästa termin.

Bergsjöprojektet

Johanna Wernqvist på Förbundets kansli beskrev idén, som blev Bergsjöprojektet, någon gång under hösten i fjol, och tog snart därefter kontakt med Orienteringsförbund, Sportfiskarna och vår ordförande Nina här i Göteborg. Nina och jag mötte henne en novembereftermiddag på Centralen och drack en lång kopp kaffe. Vi skulle försöka medverka i ett försök få stadsdelarna [...]

Läs mer »

Ungdomsklättring VT-12

Snart drar ungdomsklättringen igång med en ny termin! Vardagsgrupperna kommer slås samman och köra på onsdagar, med start den 25 jan. Söndagsgruppen börjar på söndagen samma vecka, alltså 29 jan.

Läs mer »

Söndagsklättring för ungdomar HT 2011

Höstterminen med klättring för högstadieungdomar drar igång 21/8 för nybörjare och 4/9 för er som varit med tidigare. Är du eller ditt barn intresserad av att delta och inte redan fått mail med info, hör av dej till ungdomsklattring@gbgkk.nu.

Läs mer »

Ungdom – måndagsgruppen: ingen träning 18/4

Eftersom det är första dagen på påsklovet har vi ingen träning måndagen den 18/4. På annandag påsk den 25/4 kör vi utomhus, mer info kommer

Läs mer »

Ungdomsträning 16-18 år börjar 24/1!

Nu är det dags att köra igång träningen för er som är 16-18 år igen. Båda grupperna från i höstas kommer i vår träna måndagar 19.30-20.30 på Klätterlabbet med start måndag 24/1. För mer info maila kaisa.thorell@gmail.com!

Läs mer »

Visa alla

Stängt för kommentarer